Procedura de acreditare pentru Alegerile FRH din data de 14 februarie se va realiza exclusiv online, pe pagina www.frh.ro/acreditari. După înregistrarea în baza de date, vă puteți acredita cu un singur click la următoarele evenimente FRH. În cazul în care sunteți deja înregistrat, vă logați în platforma online cu user&parola și aplicați o cerere acreditare pentru evenimentul dorit.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este luni, 12 februarie 2018, ora 9:00. Acreditările vor putea fi ridicate pe baza actului de identitate și a legitimației de presă de la eveniment.

Din cauza numărului redus de locuri disponibile în sectorul presei, îi rugăm pe cei care solicită acreditare să trimită la adresa comunicare@frh.ro minim 3 materiale sugestive despre promovarea handbalului din ultimele trei luni, semnate de către jurnalistul pentru care se cere acreditarea (link-uri, articole scanate, PDF-uri/VIDEO). Sunt exceptați de la această condiție cameramanii / operatorii.

  • Fiecare televiziune poate acredita maxim 2 persoane (reporter și cameraman/operator).
  • Fiecare instituție din presa scrisă / online / radio / blogging etc. poate acredita o singură persoană.

 

Acreditările vor permite accesul la Alegerile FRH 2018 și vor fi condiție obligatorie pentru intrarea în sala de alegeri, facilitând de asemenea obținerea de interviuri și declarații.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

 

Vă mulțumim,

Departamentul Media al FRH