Supercupa României deschide sezonul de handbal! Vino sâmbătă, 26 august, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Capitală, pentru un show de calitate. Poți vedea în acțiune cele mai bune echipe din handbalul masculin autohton și vedete de prim rang din handbalul internațional. Campioana en-titre Dinamo și Dobrogea Sud Constanța, finalista Cupei României în sezonul trecut, se luptă într-un spectacol electrizant. 

Dinamo București - HC Dobrogea Sud Constanța, sâmbătă, 26 august, de la ora 16.00

Pe 3 septembrie, de la ora 20.00, e rândul fetelor să se dueleze pentru ediția a 7-a a Supercupei României.  Vino la Sala Polivalentă la primul meci oficial al Cristinei Neagu (cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 și 2016) pentru CSM București (deținătoarea Supercupei României). "Tigroaicele" se vor lupta în acest sezon pentru marele trofeu cu SCM Craiova, echipă condusă în teren de Valentina Ardean Elisei. 
 
CSM București - SCM Craiova, duminică, 3 septembrie, de la ora 20.00
 
Biletele pentru cele două evenimente s-au pus deja în vânzare online pe eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/supercupa-romaniei-la-handbal-feminin-bucuresti-sala-polivalenta-470749/event.html?ca=12) și în rețeaua magazinelor partenere. Ele se pot achiziționa, în ziua meciurilor, și de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din capitală.
 
Prețul unui bilet la Supercupa României variază între 10 lei și 20 lei în funcție de amplasarea locurilor în sală, iar FRH oferă posibilitatea de a vedea ambele evenimente (masculin+feminin) la pachet pe baza unui abonament cu reduceri.