Supercupa României deschide sezonul de handbal! Vino sâmbătă, 26 august, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Capitală, pentru un show de calitate. Poți vedea în acțiune cele mai bune echipe din handbalul masculin autohton și vedete de prim rang din handbalul internațional. Campioana en-titre Dinamo și Dobrogea Sud Constanța, finalista Cupei României în sezonul trecut, se luptă într-un spectacol electrizant. 

Procedura de acreditare la eveniment se va realiza exclusiv online. Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este miercuri, 23 august, ora 24.00. Acreditările vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate și a legitimației de presă, de la Sala Polivalentă în ziua partidei. Vă vom comunica ulterior persoana de contact.
 
Cel mai bun handbal din lume se joacă duminică, 3 septembrie, de la ora 20.00, în capitală. Vino la Sala Polivalentă la primul meci oficial al Cristinei Neagu pentru CSM București. "Tigroaicele" se vor lupta pentru Supercupa României cu SCM Craiova, echipă condusă în teren de Valentina Ardean Elisei. 

Procedura de acreditare la eveniment se va realiza exclusiv online. Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este joi, 31 august, ora 12.00. Acreditările vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate și a legitimației de presă, de la Sala Polivalentă în ziua partidei. Vă vom comunica ulterior persoana de contact.

www.frh.ro/acreditari

După înregistrarea în baza de date, vă puteți acredita cu un singur click la următoarele evenimente sub egida FRH. În cazul în care sunteți deja înregistrat, vă logați în platforma online cu user&parola și aplicați o cerere acreditare pentru evenimentul dorit.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă și vor fi condiție obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obținerea de interviuri și declarații.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

Vă mulțumim,
Departamentul Media al FRH