Efectuarea suspendarilor care vizeaza sezonul competitional 2015-2016 se va face conform Regulamentului Disciplinar pentru sezonul respectiv:

  • Pentru sportivii care au drept de joc numai la o echipa, etapele de suspendare se refera la jocurile oficiale pe care le are de disputat echipa respectiva ;
  • Pentru sportivii care au drept de joc si la alte echipe (dubla legitimare, drept  de joc la junior I si II, drept de joc la juniori  II si III sau drept de joc la echipa I-a si echipa a II-a ale aceluiasi club), etapele de suspendare se refera la jocurile oficiale programate pentru echipa unde a savarsit abaterea, in ordine cronologica ;
  • Pentru persoanele care au dubla calitate (antrenor la o echipa si jucator la alta echipa, antrenor si/sau jucator la o echipa si arbitru, reprezentant oficial la doua echipe, s.a.), etapele de suspendare se refera doar la jocurile din categoria competitionala unde a fost savarsita abaterea, in ordine cronologica.

Efectuarea suspendarilor dictate in sezonul 2016/2017 se va face conform Regulamentului Disciplinar aprobat de Consiliul de Administratie in data de 06.08.’17, astfel :

  1. pentru sportivii care au drept de joc numai la o echipa, etapele de suspendare se refera la jocurile oficiale pe care le are de disputat echipa respectiva;
  2. pentru sportivii care au drept de joc si la alte echipe (dubla legitimare, drept de joc la juniori I si II, drept de joc la juniori II si III, drept de joc la echipa I-a si echipa a II-a ale aceluiasi club sau drept de joc la echipe de juniori se cea de seniori ale aceluiasi club), etapele de suspendare se refera la jocurile oficiale programate pentru echipa unde a savarsit abaterea in ordine cronologica. Pe perioada suspendarii sportivului i se retrage dreptul de joc la toate categoriile competitionale.
  3. pentru persoanele care au o dubla calitate (antrenor la seniori si juniori, antrenor si arbitru, delegat , medic, meserur s.a., la doua sau mai multe echipe), etapele de suspendare se refera la jocurile oficiale programate pentru echipa unde a savarsit abaterea in ordine cronologica. Pe perioada suspendarii oficialului i se retrage dreptul de participare la toate categoriile competitionale.