România găzduiește Campionatul European de handbal feminin - tineret la Pitești și Mioveni într-un context care reprezintă o oportunitate excelentă de formare și perfecționare, atât pentru jucătoare, căt și pentru antrenori.

Se întâlnesc 16 echipe în meciuri care etalează strategii, tactici și idei provenite din stiluri diverse de joc, precum și jucătoare talentate, care promit sau deja au făcut pasul spre marea performanță. Se pot face comparații rapide, ca într-un curs intensiv, pot fi urmărite scheme de joc, abordările unor situații critice, soluții noi și răspunsuri interesante pentru fiecare meci în parte.

Analiza este utilă pentru evaluarea potențialului unor jucătoare și a randamentului pentru fiecare post al echipei, în atac și în apărare, așa cum face domnul profesor Florentin Pera, selecționer al naționalei feminine de senioare, prezent la competiție.

Și nu în ultimul rând, acest eveniment major organizat în România este un excelent prilej de comunicare între profesioniștii handbalului românesc și cei din țările participante la competiție: Cehia, Croația, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia și Ungaria, alături de România.

Vă invităm la Pitești Arena și Sala Sporturilor din Mioveni, pentru spectacolul handbalistic oferit de W19 EHF Euro 2023.

Hai, România!