Sedinta Extraordinara a Comisiei Centrale de Disciplina din data de 13.03.2024

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Miercuri, 13 martie 2024

Încheiat astăzi, 13.03.2024, în ședința extraordinară a Comisiei Centrale de Disciplină, în prezența membrilor: Vasile Daniel - preşedinte, Vicea Viorel – vicepreşedinte, Dincă Valerică - membru, desfășurată în regim online, la ora 17:00.

1. În legătură cu Decizia nr. 113/13.03.2024 a Comisiei Centrale de Competiţii referitoare la jocul de J II – masculin, dintre echipele C.S. DINAMO BUCUREȘTI – C.T. MEDIA BUCUREȘTI (folosirea unui jucător fără drept de joc), Comisia Centrală de Disciplină, constatând că sunt îndeplinite condițiile art. 25, în baza art. 2.2, raport la art. 26.3 lit.a) din Regulamentul disciplinar al FRH, sezon competițional 2023-2024, admite cererea de ratificare și înscrie hotărârea în Registrul de Evidență Sancțiuni, după cum urmează:

- omologhează jocul dintre echipele C.S. DINAMO BUCUREȘTI – C.T. MEDIA BUCUREȘTI, J II - masculin, etapa 4, din data de 14.10.2023, cu scorul de 0 - 10 şi sancționeză echipa C.S. DINAMO BUCUREȘTI (J II masculin) cu -1 punct în clasament, conform art. art 5.5 din Regulamentul de desfășurare al competiției J II – masculin, ediția 2023 – 2024.