HOTARARI CONSILIUL DE ADMINISTRATIE 08.04.2016

Comunicari Consiliul de Administratie, Duminicã, 10 aprilie 2016

Participa : Dedu Alexandru, Georgescu Daniel, Sasaeac Flaviu, Plesa Toma, Manea Doru, Ciobanu Ion, Mateescu Jan, Pavel Vasile, Bejinariu Gheorghe, Dumitru Dan  si Barcan Marius

1. In unanimitate se valideaza Hotararile Comitetului Director din perioada 09.03 -  08.04.,’16 ;

2.  In legatura cu Apelul introdus de catre HC Odorhei referitor la jocul HC Odorhei – Dinamo Bucuresti, membrii CA au hotarat urmatoarele :

• competenta in solutionarea contestatiei in prima instanta este a  Comisiei Centrale de Competitii -  10 voturi pentru si o abtinere
  • se mentine Hotararea Comisiei Centrale de Competitii – 7 voturi pentru si o abtinere                        ( Georgescu, Manea si Bejinariu nu au avut drept de vot la acest punct) ;

3. In legatura cu Apelul introdus de catre sportivul Pribanic Antonio ( HCM Baia Mare), prin reprezentant, impotriva Hotararii nr. 178/11.03.’16, dupa studierea documentelor in prezenta reprezentantului sportivului, membrii CA au hotarat in unanimitate respingerea Apelului si mentinerea Hotararii Comisiei de Memorii, intrucat drepturile financiare solicitate   de sportiv in plus fata de Hotararea 178/11.03.’16, nu sunt cuprinse in continutul contractului inregistrat la FR Handbal, incheiat intre  sportiv si club ;

4. In legatura cu Apelul introdus de catre sportiva Abbingh Lois ( HCM Baia Mare),  prin reprezentant,  impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 169/25.03.’16, dupa studierea documentelor in prezenta reprezentantului sportivei, membrii CA  au hotarat in unanimitate, urmatoarele :

• desfiintarea Hotararii Comisiei de Memorii si obligarea clubului HCM Baia Mare la plata catre sportiva a sumei de 78.500 lei, reprezentand drepturi salariale pentru lunile noiembrie, decembrie 2015 si ianuarie 2016 ;
  • obligarea clubului HCM Baia Mare la plata catre sportiva a sumei de 2.000 lei, reprezentand taxa de procedura pentru Memoriu si Apel.  Termen de plata 22.04.’16, in caz contrar clubului i se retrage dreptul de a organiza jocuri oficiale pe teren propriu,  pana la achitarea sumei.

5. Se aproba cu 8 voturi pentru si 3 abtineri membrii Comisiei de Apel : Stoica Mihnea Octavian, Paclescu Marian si Iova Ionela Andreea.

6. Se aproba in unanimitate contestarea  Hotararii CNCD, privind sanctionarea FR Handbal pentru incidentele petrecute cu ocazia jocului HC Zalau – HCM Baia Mare ;

7. Se aproba in unanimitate Organigrama FR Handbal ;

8. Se aproba in unanimitate intocmirea documentelor si transmiterea acestora catre MTS, privind acordarea titlului de Maestru Emerit al Sportului, d-lui Dedu Alexandru ;

9. In legatura cu Apelul introdus de catre SC 181 SSP Bucuresti impotriva Hotararii Comisiei Centrale de Competitii referitoare la dreptul de joc al sportivei Badea Diana Alexandra, dupa studierea documentelor in prezenta reprezentantului clubului, membrii CA au hotarat cu 7 voturi pentru si 3 abtineri ( Sasaeac a parasit sala), mentinerea hotararii comisiei ;

10. In unanimitate membrii CA au hotarat actionarea in instanta a d-lui Ionel Pana pentru publicarea unor articole calomnioase la adresa FR Handbal si a conducerii acesteia ;

11. In unanimitate membrii CA au hotarat convocarea Presedintelui Comisiei de Apel pentru a da explicatii in legatura cu declaratiile facute in presa (Pro Sport);

12. Se aproba in unanimitate ca in memoria dr. Scaunas Aurel, la toate jocurile oficiale din perioada 08 – 10.04.’16, sa se tina un moment de reculegere.