Sedinta Comisiei Centrale de Disciplina din data de 05.12.2023

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Marþi, 05 decembrie 2023

Încheiat astăzi, 05.12.2023, în sedința ordinară a Comisiei Centrale de Disciplină, în prezența membrilor: Vasile Daniel  - preşedinte, Vicea Viorel – vicepreşedinte, Dincă Valerică și Baltă Dragoș, la sediul FRH, ora 16:00.

1. În legătură cu solicitarea de recuzare formulată de către domnul Marius Dănuleț, cu privire la recuzarea domnilor Vasile Daniel, președinte al Comisiei Centrale de Disciplină și Vicea Viorel, vicepreședinte al Comisiei Centrale de Disciplină, referitoare la sesizarea Secretarului General al FRH, față de domnul Marius Dănuleț, Comisia, analizând documentele prezentate, stabilește:

-președintele și vicepreședintele Comisiei își deleagă competențele rezultate din Regulametul Disciplinar al FRH, sezon competițional 2023-2024, celorlalți membri, respectiv domnul Dincă Valerică și Baltă Dragoș.

Cererea de recuzare va fi analizată și soluționată de către ceilalți membri, respectiv domnul Dincă Valerică și domnul Baltă Dragoș.