Ședința Comisiei Centrale de Disciplină din data de 15.03.2022

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Marþi, 15 martie 2022


Proces Verbal nr. 419

Încheiat azi, 15/03/2022, în ședința ordinară a C.C.D, în prezența membrilor: Jugănaru L., Dinca V., Vicea V., Teodorescu E., Berindei D.

 1. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Marii/Stegaru, delegați la jocul de Divizia A Masculin, dintre echipele  SCM Politehnica Timișoara și CSU Politehnica Timișoara din data de 11.03.2022, disputat la Timișoara, Comisia constată că nu se impune luarea unor măsuri disciplinare.

 2. În legătură cu raportul suplimentar al observatorului Sighicea Victor, delegat la jocul  de LNF dintre echipele CS Dacia Mioveni și CS Minaur Baia Mare, din data de 12.03.2022, disputat la Mioveni, Comisia, odată cu comunicarea sesizării Dlui. Kotecz Daniel de la CS Minaur Baia Mare către clubul din Mioveni, pune în vedere acestuia să formuleze apărări sau un punct de vedere pentru ședința din 22.03.2022.

 3. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Ardelean/Botez, delegați la jocul de Divizia A Masculin dintre echipele CSM Reșița și CSM Sighișoara, din data de 12.03.2022, disputat la Reșița, Comisia constată că nu se impune luarea unor măsuri disciplinare.

 4. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Iacob/Savu, delegați la jocul de J 2 Masculin, dintre echipele CSM București și AHC Dobrogea Sud Constanța din data de 14.03.2022,  Comisia hotărăște:

  • sancționarea sportivului Ștefan Rareș de la AHC Dobrogea Sud Constanța cu avertisment, pentru comportament nesportiv, conform art 50.1 lit. a).

 5. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Lungu/Paraschiv, delegați la jocul de J 1 Feminin, dintre echipele LPS Suceava și ACS Unirea Dobroești din data de 12.03.2022, la Suceava, Comisia hotărăște:

  • sancționarea sportivei Sofroniei Ana Maria de la LPS Suceava cu avertisment, pentru comportament nesportiv, conform art 50.1 lit. a).

 6.  În legătură cu sesizarea sportivului Csepreghi Iuliu Alexandru privind nerespectarea Hotărârii nr. 591/23.02.2022, în contradictoriu cu CS Minaur Baia Mare, Comisia, odată cu comunicarea sesizării, pune în vedere clubului că are posibilitatea să formuleze apărări sau un punct de vedere pentru ședința din 22.03.2022.

 7. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Balean/Savin, delegați la jocul de Divizia A Masculin, dintre echipele CSM Focșani 2007 și CSU din Suceava din data de 12.03.2022, disputat la Focșani, Comisia, văzând și punctul de vedere al C.C.C, constată că nu se impune luarea unor măsuri disciplinare.

 8. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Constantin/Enache, delegați la jocul de Divizia A Feminin, dintre echipele ACS Spartac București și CSU Neptun Constanța din data de 13.03.2022, disputat la București, Comisia, văzând și punctul de vedere al C.C.C, constată că nu se impune luarea unor măsuri disciplinare.

9. În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Ifrim/Ilisei, delegați la jocul de Divizia A Masculin, dintre echipele CSM Medgidia și CSU Pitești, din data de 15.03.2022, disputat la Medgidia, Comisia constată că nu se impune luarea unor măsuri disciplinare.

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.