Ghionea Valentin's International Handball Camp ediția a 2-a, 2018

Vă invităm la a doua ediție a taberei internaționale de handbal Ghionea Valentin, tabără dedicată tinerilor handbaliști cu vârsta între 12 și 18 ani.

Tabăra se va desfășura în perioada 02 - 06.07.2018 pentru băieți, în Baia Mare, jud. Maramureș.

Sportivii vor beneficia de servicii de cazare și masă la hotel, iar antrenamentele se vor desfășura în Sala Polivalentă din localitate. Fiecare sportiv va primi două echipamente pentru antrenament și un echipament de timp liber, acestea fiind imprimate cu logo-ul și sponsorii taberei.

În afara programului de antrenamente de handbal, tinerii se vor bucura și de momente distractive.

Așa cum v-am obișnuit, la tabără vor participa antrenori și jucători de handbal de nivel înalt, cu care sportivii pot socializa, se pot antrena și cărora le pot cere sfaturi utile.

Antrenamentele sunt asemănătoare celor pentru înaltă performanță, practicate la nivel internațional.

Invitați: Joel da Silva (antrenor principal Saint Raphael, Franța), Rareș Fortuneanu (antrenor secund Saint Raphael, Franța), Adrian Petrea (antrenor AHC Dunărea Călărași ), Popescu Mihai (portar la echipa națională a României și component al echipei Saint Raphael, Franța), Pop Răzvan (portar CS Minaur Baia Mare), Șimicu Alexandru (component al echipei naționale a României și jucător al Saint Raphael, Franța), Dan Racoțea (Wisla Plock, Polonia) și alții.

 

Taxa pentru aceasta tabără este de 700 de RON sau 155 Euro și se va achita în două tranșe, după cum urmează: 350 RON la înscriere, 350 RON până la data de 30 mai 2018, în contul Asociației Hera, obișnuiții noștri parteneri: RO08 OTPV 2110 0097 4720 RO01, banca OTP BANK ROMÂNIA.

 

FACEBOOK: Ghionea Valentin’s Handball Camp

SITE: www.ghioneacamp.com

 

 

În atenția antrenorilor:

Vă anunțăm că în cadrul taberei noastre vor participa, în zilele de 3 și 4 iulie 2018, Joel da Silva și Rareș Fortuneanu, antrenorii echipei de handbal Saint Raphael, Franța, care vor prezenta pe parcursul a două zile câteva principii din handbalul practicat în campionatul francez.


Ziua 1

- Parcursul și formarea copiilor de la "baby handball" la seniori

- Antrenamentul practic: sisteme de apărare folosite în campionatul francez

 

Ziua 2

- Managementul la o echipă de seniori.

Taxa este de 100 RON și se va achita în contul Asociației HERA, mai sus menționat.

Înscrierile se fac la e-mail: valy_g84@yahoo.com sau la numerele de telefon: 0741.042.142 și +48.882.120.306