HANDBAL TOTAL LA CONSTANȚA: semifinalele și finalele Cupei României FAN Courier 2018 la Handbal Masculin se vor disputa în sistem Final 4 astfel încât, în două zile de handbal electrizant, fanii handbalului vor putea asista la confruntări puternice pentru un loc de Cupă Europeană în sezonul viitor.

Turneul Final 4 se va desfășura în Sala Sporturilor din Constanța în zilele de sâmbătă, 17 martie, și duminică, 18 martie:

Sâmbătă, 17 martie
12:30 SCM Politehnica – CS Minaur Baia Mare (DigiSport / Telekom Sport)
16:00 CSA Steaua București – AHC Dobrogea Sud Constanța (DigiSport / Telekom Sport)

Duminică, 18 martie
13:30 Finala mică (Canalul de YouTube FRH: https://www.youtube.com/frhromania)
16:30 Finala (DigiSport / Telekom Sport)

Organizatori: Federația Română de Handbal

Parteneri: FAN Courier, Asociația Județeană de Handbal Constanța, Primăria Municipiului Constanța, BRD Groupe Societe Generale, NIRO Investment Group, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Tineretului și Sportului.

Biletele pot fi achiziționate online, din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio, Relay și Germanos) sau în zilele meciurilor de la casa de bilete a Sălii.

https://www.bilete.ro/final-4-cupa-romaniei/

Rugăm persoanele cu dizabilități care doresc să participe la acest eveniment să ne contacteze pe emailul comunicare@frh.ro, în care să specifice numele, datele de contact (email, număr de telefon) și datele de contact ale însoțitorului, dacă acest lucru este necesar.