Cupa României la Handbal Masculin va avea loc în acest weekend în Ploiești. Dinamo București, CSM București, HC Dobrogea Sud Constanța și AHC Potaissa Turda vor lupta pentru câștigarea Cupei și a unui loc în Cupele Europene! Programul meciurilor din Sala Sporturilor Olimpia:

SEMIFINALE, sâmbătă, 13 mai

  • AHC Potaissa Turda - HC Dobrogea Sud Constanța, ora 14:45
  • CSM București - Dinamo București, ora 17:30

FINALE, duminică, 14 mai

  • Finala mică, ora 14:45
  • Finala mare, ora 17:30
Accesul jurnaliștilor la acest eveniment se va realiza pe baza legitimației de presă și a actului de identitate.
 
CUPA ROMÂNIEI LA FEMININ
 

Turneul final-four al Cupei României la handbal feminin se va desfășura tot la Ploiești, în perioada 19-20 mai. Procedura de acreditare la acest eveniment se va realiza exclusiv online.

www.frh.ro/acreditari

Dupa înregistrarea în baza de date, vă puteți acredita cu un singur click la următoarele evenimente sub egida FRH. În cazul în care sunteți deja înregistrat, vă logați în platforma online cu user&parola și aplicați o cerere acreditare pentru evenimentul dorit.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este miercuri, 17 mai, ora 11.00. Acreditările vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate și a legitimației de presă, de la Sala Olimpia în ziua partidei. Vă vom comunica ulterior persoana de contact.

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă și vor fi condiție obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obținerea de interviuri și declarații.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

Vă mulțumim,
Departamentul Media al FRH