Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei va participa in perioada 26-27 noiembrie, la Cluj-Napoca, la a 48-a editie a Trofeului Carpati alaturi de reprezentativele Ungariei, Olandei (vicecampioana mondiala) si de Romania B. Turneul reprezinta ultimul test al tricolorelor inaintea Campionatului European din decembrie.

Procedura de acreditare la Trofeul Carpati se va realiza exclusiv online.

www.frh.ro/acreditari

Dupa inregistrarea in baza de date, va puteti acredita cu un singur click la urmatoarele evenimente sub egida FRH. In cazul in care sunteti deja inregistrat, va logati in platforma online cu user&parola si aplicati o cerere acreditare pentru Trofeul Carpati.

Ghid complet pentru procedura de acreditare online:
https://drive.google.com/file/d/0B17ceFBds04RalRsazdDWERQUlk/view?usp=sharing

Termenul limita pentru depunerea online a cererilor de acreditare pentru Trofeul Carpati este miercuri, 23 noiembrie, ora 12.00. Acreditarile vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate si a legitimatiei de presa, de la Sala Polivalenta din Cluj in ziua partidei.

Acreditarile vor permite accesul in zona media din arena si vor fi conditie obligatorie pentru participarea la intalnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitand obtinerea de interviuri si declaratii.

Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie.

Va multumim,

Departamentul Media al FRH