În perioada 26-28 august 2016, Federația Română de Handbal organizează în colaborare cu Profi, partenerul oficial al echipei naționale de handbal feminin, și agenția Godmother ’’Turneu de Beach Handbal ‘’pe plaja Profi din stațiunea Venus (plaja Perla).

Trei zile pline de distracție, voie bună, handbal pe plajă, piruete spectaculoase, soare din abundență, în care cuvântul cheie va fi "free style" - principiul care stă la baza beach handball-ului.

Turneul face parte din acțiunile FRH de selecție a jucătorilor care vor face parte din loturile naționale pentru Campionatul European 2017 din Croația și se adresează practicanților handbalului - amatori sau profesionişti - din toată ţara, cu vârste începând de la 16 ani (feminin şi masculin).

Pentru publicul de pe litoral, singura cerință obligatorie este distracția: te menții în formă, în timp ce te distrezi cu prietenii pe plajă.

“Beach Hadbalul (Handbalul pe plajă) a luat un avânt incredibil pe tot globul și drept urmare se dorește să devină Sport Olimpic în 2020 sau cel mai târziu în 2024. România, țara unde handbalul este sport național, nu poate rata acest moment important și de aceea veti vedea din ce în ce mai multe lucruri frumoase realizate pe Beach Handball. În plus, noi ne dorim ca Handbalul să fie permanent în atenția publicului larg chiar și în timpul verii când în mod normal sezonul este încheiat. Ne dorim să facem Beach Handball - la început sub formă de evenimente care în cel mai scurt timp se vor transforma într-un Campionat Național. Vă invităm la distracție, vă invităm la free style handball.” Alexandru Dedu, Președinte FRH

Pentru informații și înscriere, persoana de contact:

Nicoleta Ivan – Antrenor Federal Beach Handball: 0755388049

Cristian Ardeleanu - 0723163909