Cu ocazia tragerii la sorți pentru stabilirea programului sezonului 2016-2017, Federația Română de Handbal a lansat astăzi noua identitate de brand a Ligii Naționale de Handbal Masculin, o identitate centrată pe unul dintre simbolurile naționale ale României: zimbrul.

        

Spiritul zimbrilor se regăsește în fiecare meci, în fiecare minut, la fiecare aruncare spre poartă din Liga Națională de Handbal Masculin. Forța, determinarea și rezistența acestui animal legendar sunt surse de inspirație pentru fiecare jucător care vrea să cucerească titlul de campion. Mai mult, zimbrul este un simbol românesc, un animal respectat, care se impune atât prin abilitățile individuale, cât și prin unitatea din cadrul turmei, a echipei din care face parte. Este un luptător care și-a păstrat identitatea și calitățile indiferent câte schimbări au fost în jurul său. La fel și noi, la FRH, ne dorim să păstrăm spiritul competitiv din cadrul Ligii Naționale de Handbal Masculin, să încurajăm performanța și să aducem mândrie tuturor românilor care iubesc acest sport.”  Alexandru Dedu, Președinte FRH.

 

Noua identitate a Ligii Naționale de Handbal Masculin este una modernă, flexibilă, adaptată lumii digitale din secolul XXI și va fi însoțită în lunile care urmează de o serie de inovații pentru handbalul românesc, inovații menite să întărească relația dintre acest sport și români.