In data de 09.06.2016, ora 12.00, la sediul FR Handbal va avea loc licitatia  pentru absolventii CNE Rm.Valcea si CNE Brasov, conform procedurii de transfer din regulament dupa cum urmeaza:

. Toţi sportivii care vor participa la procedura se pot transfera definitiv la un club din România,  în urma  semnarii Cererii de transfer si a plăţii unei grile stabilită de către Consiliile de Administratie ale C.N.E. şi validată de F.R.Handbal.

. Procedura de transfer se va face în ordinea afişării sportivilor în tabel.

. Cluburile care doresc sa participe la procedura de transfer  trebuie sa achite catre F.R. Handbal o garantie de participare in valoare de 1000 euro.*

Aceasta va fi returnata cluburilor care nu au transferat jucatori de la CNE.

. În cazul în care sportivul opteaza pentru doua sau mai multe cluburi, suma de transfer va fi licitata intre acestea, pornindu-se de la grila stabilita de catre FR Handbal.

. Cluburile care au obţinut serviciile sportivului sunt obligate ca în termen de 10 zile să achite către clubul de proveninţă** şi F.R.Handbal cate  un avans de 500 euro pentru fiecare sportiv transferat.

. Transferul definitiv se realizeaza în momentul în care clubul se achită integral de obligaţii (până la data stabilită de F.R.Handbal).

. În cazul în care plăţile nu sunt efectuate în termenele stabilite, sportivul poate opta pentru transferul la o alta echipa, in conditiile prezentului regulament.

. Pentru sportivii care nu sunt solicitaţi pentru un transfer definitiv, există posibilitatea împrumutului în condiţiile stabilite de F.R.Handbal şi anume:

- clubul care solicită sportivul sub formă de împrumut pentru un an, trebuie să achite contravaloarea  unei  1/5 din grila de transfer.

- după terminarea anului de împrumut (sau in timpul derularii imprumutului), clubul care a transferat  sportivul sub forma de imprumut, il poate transfera  definitiv(cu acordul sportivului), din cota de transfer urmând să se scadă suma achitată la împrumut.

- dupa terminare anului de imprumut, sportivul intra la o noua procedura de transfer. In cazul in care nici de aceasta data nu este transferat definitiv, poate fi din nou imprumutat, clubul care il solicita trebuind sa achite 1/5 din grila de transfer stabilita initial. Aceeasi procedura va fi urmata( daca va fi cazul ) pentru fiecare an de imprumut, pana cand sportivul implineste varsta de 23 de ani.

 

*clubului care transfera  unul sau mai multi sportivi i se va scadea aceasta suma din cota(cotele) care vor fi achitate catre F.R. Handbal. In cazul in care clubul nu isi respecta angajamentele asumate, pierde garantia de 1000 de euro.

**este considerat club de provenienta, clubul la care este legitimat sportivul la momentul procedurii.

TABEL NOMINAL CU SPORTIVELE CARE PARTICIPA LA LICITATIE LA LICITAIE 2016

 

NR

NUME ȘI PRENUME

DATA NAȘTERII

CLUB DE PROVENIENȚĂ

POST

SEZON

2015/2016

1.

CURMENT BIANCA TOMINA

12.06.1997

GR. IND.SC. ENERGETIC RM. VALCEA

PORTAR

Alba Sebeş

3.

CORBAN ANDREEA

05.02.1996

CSS GALATI

EXTREMA

CS. Slatina

4.

CORBAN DANIELA

05.02.1996

CSS GALATI

CENTRU

CS. Slatina

5.

CIOBANU IONELA PETRONELA

10.07.1995

CSS BACAU

EXTREMA

HC Roman

6.

ILIE ALINA

13.05.1996

HC. OLTENIA RM. VÂLCEA

INTER DR.

Unirea Slobozia

7.

OSTASE LORENA GABRIELA

25.07.1997

LPS VASLUI

PIVOT

Unirea Slobozia

8.

ONICAS ANCA ELENA

21.05.1997

CSS HUNEDOARA

INTER

Hc Zalău

9.

BOGDAN DORIS

 

18.07.1998

CSS. MEDIAS

PIVOT

C.N.E Brasov