Echipa Națională de handbal feminin a României va întâlni reprezentativa Belarusului, în ultimul meci din preliminariile EURO 2016, la data de 4 iunie (ora 19:00), în Sala Polivalentă din Piatra-Neamț. Partida reprezintă ultimul meci oficial acasă al tricolorelor, înainte de Jocurile Olimpice. 

 

 

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze pentru această partidă sunt rugați să solicite acest lucru (nume, prenume, CNP, telefon, funcție - redactor, comentator, fotograf, cameraman etc. - instituție media) la adresa de e-mail media@frh.ro până cel târziu la data de 31 mai.

Acreditările sunt nominale și vă rugăm să atașați în e-mail și o fotografie de tip buletin în format electronic. Cererile incomplete sau trimise după data de 31 mai nu vor fi luate în considerare.

NOTĂ! Din cauza numărului redus de locuri la masa presei, F.R.H. își rezervă dreptul de a limita numărul de acreditări oferite la acest eveniment.

Freelancer-ii, reprezentanții publicațiilor online și jurnaliștii de la instituțiile media locale/regionale sunt rugați să trimită minimum 5 materiale sugestive despre promovarea handbalului, realizate în ultimele trei luni (link-uri, articole scanate, PDF-uri etc.).

Confirmarea acreditărilor se va realiza la data de 1 iunie, după centralizarea tuturor solicitărilor primite. 

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă și vor reprezenta condiție obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obținerea de interviuri și declarații.

Vă stăm la dispoziție pentru orice alte informații.

Vă mulțumim,

Departamentul Media al F.R.H.