CSM BucureÈ™ti îÈ™i reconfirmă valoarea în competiÈ›iile interne, după câÈ™tigarea Campionatului. Echipa bucureÈ™teană a câÈ™tigat finala Cupei României împotriva HCM Roman cu scorul de 32 - 24, Cupa ajungând în BucureÈ™ti pentru prima dată în istoria clubului alăturându-se, astfel, Cupei din Champions League.

 

Felicitări, HCM Roman, pentru performanța obținută!

FederaÈ›ia Română de Handbal felicită toate echipele participante la competiÈ›ia Final 4, acestea demonstrând, în cadrul turneului organizat de F.R.H., dar È™i în Liga NaÈ›ională, spirit de competiÈ›ie È™i fair-play, un joc de handbal la un nivel ridicat È™i demn de competiÈ›iile europene.  Felicitări fetelor de la HCM Baia Mare pentru victoria obÈ›inută în finala mică, felicitări HC Dunărea Brăila, pentru dârzenia cu care aÈ›i luptat!

În acelaÈ™i timp, F.R.H. mulÈ›umeÈ™te oraÈ™ului Cluj-Napoca pentru încă un regal al Handbalului, Sport NaÈ›ional. Publicul clujean, Primăria Cluj Napoca, Sala Polivalentă È™i toate autoritățile de la nivel local ne-au oferit sprijinul È™i ne-au susÈ›inut, ca de fiecare dată, la organizarea È™i bucuria acestui turneu final. MulÈ›umim! Ne revedem la Trofeul CarpaÈ›i!