Președintele FRH, Alexandru Dedu a declarat: "Handbalul este o "stare"! Mă bucur nespus că personalități ca Bobonete și Văncică ne ajută s-o transmitem și s-o trăim împreună la Cluj-Napoca, la meciul din 9 Martie! Hai România!”  

Prezența celor doi actori este doar unul dintre elementele care va transforma meciul de la Cluj-Napoca într-un adevărat spectacol. FRH a pregătit mai multe surprize publicului, care vor transforma întâlnirea într-un eveniment unic pentru sportul din România.

Meciul dintre România și Norvegia se va disputa în Sala Polivalentă de la Cluj pe data de 9 martie, la ora 20.00. Biletele s-au pus deja în vânzare pe siteul www.eventim.ro

Federația Română de Handbal anunță că meciul dintre naționala feminină a României și cea a Norvegiei, din data de 9 martie, va fi prezentat în deschidere de renumiții actori de comedie Mihai Bobonete și Adrian Văncică. 

Cei doi susțin  echipa națională a României pe drumul spre Campionatul European din Suedia, care va avea loc în luna decembrie. Bobonete și Văncică vor încălzi publicul și vor fi alături de fetele noastre pe întreaga durată a partidei – prima după cucerirea medaliilor de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.