Dacii vor razbunare pe vikingi!

Handbalistii romani vor sa faca show duminica la Baia Mare cu Finlanda. Vor sa razbune astfel pe esecul surprinzator in fata nordicilor din preliminariile EURO 2016.

Mobilizati si de rezultatul fetelor la Mondiale, tricolorii au facut zilele trecute instructie cu nationala scandinava chiar pe terenul acesteia, scor 34-21.

Selectionerul Aihan Omer mizeaza duminica din nou pe o victorie la scor care sa ii descatuseze mental pe elevii sai. Joia viitoare urmeaza un meci capital cu Austria pentru calificarea in play-off-ul Campionatului Mondial din 2017. Romania trebuie sa castige la patru goluri pentru a obtinele biletele la barajul din vara pentru turneul final din Franta.
Sincron Aihan Omer, selectioner Romania

Pivotul Marius Novanc recunoaste ca cele doua partide de la Baia Mare sunt capitale pentru redresarea handbalului masculin din Romania. Veteranul de 35 ani stie si cheia unei victorii in fata Austriei: Romania sa anihileze arma letala a oaspetilor – contraatacurile celor doua extreme legitimate in Bundesliga, cel mai puternic campionat din lume.
Sincron Marius Novanc, pivot Romania