Un erou de razboi la Supercupa Romaniei!

Startul sezonului intern de handbal a fost un adevarat thriller. Minaur Baia Mare si Energia Targu Jiu au deschis balul in Sala Polivalenta din capitala cu un meci incins. Cu 8 achizitii noi in echipa, Minaur a resimtit lipsa de omogenitate si Targu Jiu a condus surprinzator si la cinci goluri pe tabela.

Favorita certa inaintea Supercupei, campioana a fortat totusi pe final si a revenit pe tabela. Cu doar o secunda inainte de ultimul fluier, gorjenii au marcat insa golul salvator si meciul a intrat in prelungiri, scor 25-25. Dupa doua reprize de prelungiri, scorul a fost in continuare egal!

S-a intrat astfel in a doua serie de prelungiri, acolo unde baimarenii au reusit sa faca diferenta, scor 32-30, si sa isi adjudece primul trofeu al sezonului. Președintele federației, Alexandru Dedu s-a arătat încântat de reușita celei de a 15-a ediții a Supercupei României.

Interviu Albert Cristescu (pivot Minaur Baia Mare)
 

Daniel Bera (extrema Minaur Baia Mare)

Alexandru Dedu (președinte FR Handbal)

La meci au asistat Ministrul Apararii, Mircea Dușa, șeful Statului Major General (generalul Nicolae Ciucă) și căpitanul Laurențiu Șerban, erou al Armatei Române pe frontul de luptă din Afganistan. (acesta si-a pierdut un picior in 2006 in timpul unei operatiunii de patrulare cand incerca sa isi salveze colegii dintr-un TAB atacat cu un dispozitiv exploziv). Acesta a participat la festivitatea de premiere si a primit la randul lui o placheta din partea federatiei de handbal.

Interviu Laurențiu Șerban, căpitan Armata Română