FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE HANDBAL MULȚUMEȘTE COMUNITĂȚII HANDBALISTICE CLUJENE

Federația Română de Handbal mulțumește locuitorilor orașului Cluj-Napoca pentru sprijinul pe care l-au acordat la organizarea meciului de calificare la Campionatul Mondial dintre naționala feminină și Serbia. Suntem realmente impresionați de prezența voastră în Sala Polivalentă, care a fost plină până la refuz. Modul în care le-ați sprijinit pe fetele noastre a fost decisiv pentru a obține o performanță unică: prezența la fiecare ediție a campionatelor mondiale și europene.

Mulțumim, în special, domnului primar Emil Boc și echipei sale, domnului Gabriel Badiu, Inspector al Primăriei Cluj Napoca,  pentru implicare și pentru modul rapid în care au rezolvat toate problemele cu care ne-am confruntat. Profesionalismul echipei dumneavoastră a fost dovedit încă o dată.

Le mulțumim celor care lucrează la Sala Polivalentă, domnului director Constantin Răduță și domnului director administrativ Ionuț Rusu, pentru că implicarea dumneavoastră a fost totală în desfășurarea și pregătirea meciului.

Apreciem eforturile tuturor celor implicați și, în speranța că nu am omis pe nimeni, adresăm mulțumiri către:

Miscarea Sportivă a Studenților Transilvăneni Cluj Napoca,

Roxana Ghiran – Manager Grand Hotel Napoca,

Cristian Potora – Președinte Asociația Județeană de Handbal Cluj,

Lorand Balint – Director Departament Marketing FRH,

Viorel Samoilă –Head of Design FRH

Cătălin Striblea – jurnalist,

Gyuri Pascu,

Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Cluj Napoca,

Poliția Municipiului Cluj Napoca,

Jandarmeria Cluj Napoca,

Ramona Cuc – Manager Lunch Box Cluj Napoca,

Mircea Petruș – UBSC Cluj Napoca,

Sălăjan Cosmin – Director Sportiv ”U” Cluj

Este pentru a doua oară când Clujul ne arată că este locul perfect pentru desfășurarea meciurilor echipelor naționale. După succesul Trofeului Carpați, ne bucurăm că atât de multă lume a venit alături de noi și a sprijinit echipa într-o manieră extraordinară, dovedind că handbalul rămâne cel mai iubit sport de echipă din România. Ne dorim ca Sala Polivalentă din Cluj-Napoca să găzduiască din nou competițiile noastre, pentru a ne bucura împreună.

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, mulțumește angajaților Federației pentru întreg efortul pe care l-au făcut la acest turneu și de-a lungul acestei jumătăți de an. Efortul vostru s-a concretizat într-o performanță perfectă: toate echipele de juniori și seniori au reușit calificarea la competițiile europene și mondiale. Asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun și că proiectele pe care le-am început împreună capătă contur. Felicitări!