Au mai ramas 4000 bilete pentru meciul cu Serbia!

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei va intalni reprezentativa Serbiei, vicecampioana mondiala en-titre, in barajul pentru Campionatul Mondial din 2015.

Meciul tur se va juca in Serbia (Kraljevo) pe 6 iunie, urmand ca returul sa aiba loc o saptamana mai tarziu la Cluj. Castigatoarea dublei manse se va califica la turneul final din Danemarca, din perioada 5-20 decembrie.

Organizatorii au pus deja in vanzare biletele pentru meciul retur. Ele se pot achizitiona online pe site-ul eventim.ro si in reteaua magazinelor partenere (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). In acest moment, au mai ramas spre vanzare 4000 de bilete!

Preturi bilete Romania – Serbia, Sala Polivalenta Cluj (strada Uzinii Electrice), 13 iunie, ora 17:00

Categoria I: 30 lei preț normal / 5 lei pentru copii sub 12 ani Categoria II: 20 lei preț normal / 5 lei pentru copii sub 12 ani Categoria III: 15 lei preț normal / 5 lei pentru copii sub 12 ani Categoria IV: 10 lei preț normal / 5 lei pentru copii sub 12 ani

*** Organizatorii vor mai pune in vanzare bilete la Sala Polivalenta din Cluj cu cateva zile inainte de returul cu Serbia doar in eventualitatea in care biletele nu se epuizeaza pana la acea data.

Tinand cont de experienta Trofeului Carpati de la Cluj din luna martie, cand cele 7200 locuri ale Salii Polivalente au fost ocupate integral in ambele zile de competitie, FRH ii invita pe iubitorii handbalului sa isi achizitioneze din timp bilete la meciul retur cu Serbia.

Romania este singura tara din lume prezenta la toate cele 21 editii precedente ale Campionatelor Mondiale. Federatia Romana de Handbal va invita asadar sa fiti alaturi de tricolore pentru a pastra cu mandrie aceasta traditie!