Federaţia Română de Handbal mulţumeşte tuturor celor implicaţi în organizarea turneului de calificare pentru CM Under 21, de la Piteşti.  O parte din performanţa extraordinară a băieţilor noştri se datorează tuturor celor din Argeş care ne-au dat o mână de ajutor.

Mulţumim în mod special Consiliului Judeţean Argeş pentru condiţiile oferite. Mulţumim Consiliului Local Piteşti şi Consiliului Local Mioveni pentru modul în care au ajutat desfăşurarea în condiţii excepţionale a acestei competiţii, Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Arges pentru punerea la dispozitie a Salii Sporturilor Trivale in cele mai bune conditii, de asemenea si Universitatii din Pitesti. Nu în ultimul rând, salutăm munca grea depusă de reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Handbal Argeş pentru ca toate cele patru echipe să nu întâmpine niciun fel de probleme.

Întreaga echipă naţională şi FRH transmit un gând special publicului din Piteşti. Aţi avut un comportament admirabil. Sala mereu plină, care ne-a susţinut frenetic de-a lungul celor trei meciuri, a contribuit enorm la performanţa noastră. A fost o onoare să jucăm într-o astfel de atmosferă.

FRH transmite piteştenilor hotărârea de a susţine orgnizarea şi a altor partide ale naţionalelor României în Sala sporturilor locală. Sperăm să reuşim pe viitor organizarea si unor meciuri ale naţionalei de seniori.