Sedinta din data de 16.09.2014

Comunicari Comisia Centrala de Competitii, Marþi, 16 septembrie 2014


1. Dupa analiza contestatiei echipei SCM Craiova, referitoare la jocul dintre echipele CSM Bucuresti-SCM Craiova (LNF, 14.09.2014), Comisia Centrala de Competitii a constatat urmatoarele:

- Echipa CSM Bucuresti  are antrenor cu conctract inregistrat la FR Handbal;

- Antrenorul echipei CSM Bucuresti are legitimatie cu viza anuala pentru anul competitional 2014-2015;

- FRH a eliberat ecusoane pentru 3 oficiali ai clubului CSM Bucuresti;

- Echipa CSM Bucuresti s-a prezentat la joc cu cei 3 oficiali, care au fost inregistrati in raportul de joc, iar la sfarsitul jocului au fost stersi.

In urma discutiilor purtate a, CCC considera ca au fost intrunite conditiile regulamentare si in spiritul regulamentulu, hotareste in unanimitate ca jocul sa se omologheze cu rezultatul de pe teren, cazul fiind inaintat Comisiei Centrale de Disciplina.

2. Se ia act de contestatia formulata de d. Fat Ioachim Nicolae, in calitate de Director Executiv al clubului HCM Baia Mare, privind dreptul de joc al jucatorului HUMET JAVIER (HCM Constanta) la jocul HCM Constanta-Hcm Baia Mare (LNM, 11.09.204).

In urma discutiilor purtate, CCC hotareste in unanimitate ca jucatorul HUMET GAMINDE JAVIER a primit drept de joc pe baza de pasport si viza medicala, intrucat indeplinea conditiile regulamentare.

3. Se ia act de adresa nr. 7398 a Companiei Nationale de Investitii SA, rin care suntem instiintati ca se vor derula lucrarile de executie a unei sali de sport multifunctionale cu 3000 de locuri in localitatea Sf. Gheorghe, judetul Covasna.