Sedinta din data de 16.09.2014

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Marþi, 16 septembrie 2014


 

1. Cu  privire la sesizarea clubului HC Golden Kids Brasov, in legatura cu sportiva PICA MIRUNA, comisia suspenda solutionarea cazului pana la judecarea acestuia in Asociatia Judeteana de Handbal Brasov:

2. In legatura cu cazul ASC Sc. 181 SSP Bucuresti privind sportivele care se antreneaza cu CSM Bucuresti, comisia, in lipsa unei Hotarari a Consilului de Administratie a ASC Sc. 181 SSP Bucuresti, nu poate lua nici o decizie disciplinara fata de sportivele in cauza.

3. Privitor la sesizarea LPS Suceava in legatura cu sportivii care se antreneaza la alte cluburi fiind sub contract cu clubul mai susu amintit, comisia revine cu solicitarea catre clubul LPS Suceava de a pune la dispozitie toate probele pe care se bazeaza sesizarea si decizia Hotararii Consilului de Administratie a clubului privind sanctionarea acestor jucatori.

4. In legatura cu sesizarea CS Marta Baia Mare, comisia solicita clubului amintit Hotararea Consiliului de Administratie privind jucatoarea FILIP ALEXANDRA CRISTINA, precum si probele video cu aceasta.

5. Privitor la sesizarea D-lui Mihaila Paul, antrenor al lotului national universitar, privind neprezentarea la lot a sportivului SOMLEA RAMON, comisia decide:

- Sanctionarea jucatorului SOMLEA RAMON cu penalitate de 1500 lei, conf. Art. 55, lit.a, cu termen de achitare 26.09.2014.