Proces verbal sedinta extraordinara a C.C.D din data de 18.07.2014

Comunicari Comisia Centrala de Disciplina, Luni, 21 iulie 2014


Proces verbal  nr. 43

Incheiat astazi  data 18.07.2014 in sedinta extraordinara a C.C.D. a F.R.Handbal,

Prezenti: Juganaru L., Vicea V., si Dinca V.

  1. In Legatura cu declaratiile Dlui Pavel Vasile, membru al Consiliului de administratie a FRH, din ziarul PROSPORT editia on-line din data de 16.07.2014, articol cu titlul “Scandal la FR Handbal. Doi arbitri promovati pe blat. Regulamentul de pe site-ul oficial a fost falsificat. Se coace mazilirea lui Tadici.”, precum si a sesizarilor Dlui Manea Doru si Dlui Alexandru Dedu primite la comisie, aceasta decide:
  • Solicita administratiei FRH, punerea la dispozite a procesul verbal al C.A. F.R. Handbal prin care s-au validat candidaturile arbitrilor mentionati in articol, respectiv Manea si Iliescu.
  • Procesul verbal al C.A. F.R.Handbal prin care s-a aprobat modificarile la Regulamentul de organizare si functionare a comisiei de arbitrii, cat si regulamentul aprobat.
  • convocarea in fata comisiei a Dlui Carligeanu Alin, presedinte C.C.A., pentru sedinta din data de 23.07.2014 ora 17, sau punctul acestuia de vedere, cu privire la neregulile mentionate in articolul mai sus mentionat,
  • convocarea in fata comisiei a Dlui Pavel Vasile pentru sedinta din data de 23.07.2014 ora 17, sau punctul acestuia de vedere, cu privire la acuzele mentionate in articolul mai sus mentionat,.

 

  1. In legatura cu sesizarea clubului ACS Scoala 181 SSP Bucuresti, comisia decide:
  • Solicita presedintelui Gavrila Maximilian de la ACS Scoala 181 SSP Bucuresti dovezile in sprijinul celor afirmate, respective numele participantelor, probele video si/sau masurile luate impotriva acestor participante de catre clubul la care au contract, in sensul art 31.2 din Regulamentul Disciplinar al FRH

Dovezile conform carora clubul sportiv CSM Bucuresti nu avea dreptul de a organiza un “Trial”