Sedinta Comisiei Centrala de Competitii 01.11.2016

Comunicari Comisia Centrala de Competitii, Miercuri, 02 noiembrie 2016


S-a luat act de adresa n.4447/27.10.2016,a LPS Suceava,privind hotararea CCC in sedinta din 11.10.2016 comisia a constatat ca observatia este corecta .Echipa LPS Suceava neavand nici un punct de penalizare greseala urmand a fi remediata in momentul corectarii algoritmului de pe site-ul FRH(cu privire la clasamente).

S-a luat act de mail-ul domnului Cudu Lucian parinte al unui sportiv de la CSS Fagarasi, transmis coducerii FRH, respectiv domnului Presedinte Dedu Alexandru,domnului Secretar General Bocan Mihai si domnului Presedinte CCC Pirvu Mihai ,cu privire la neacordarea bonusurilor de talie echipei CSS Fagaras. Mentionam ca formularea din mail, potrivit careia echipa CSS Fagaras ar fi singura care nu are afisate talile la juniori II masculin seria F, NU este intemeiata, intrucat tabelele cu jucatorii de talie nu au fost inca afisate pentru nici-o echipa,iar bonusurile pentru talie(la care se refera petentul)aferente echipei CSS Fagarasi vor fi afisate (daca va fi cazul) in momentul primirii rapoartelor de joc. Totodata petentul va primi raspuns pe mailul personal.

S-a luat cunostinta de Raportul Suplimentar al arbitrilor: Paduret/Suciu, referitor la situatia de la jocul de juniori  III feminin,seria D ,dinte :CSO Pantelimon ;CSM Bucuresti din data de 22.10.2016,orele 11,prin care cei doi arbitri consemneaza lipsa scorerului si cronometrolului.Din analiza efectuata s-a ajuns la concluzia ca AMH Bucuresti,a delegat  pe domnul Piarvu Mihai cu toate ca la aceeasi ora,domnul Parvu Mihai , participa la consfatuirea anuala a delegatilor din tara .

S-a luat act la adresa ACS AH Minaur BAIA MARE ,nr.407/1.11.2016,prin care se solicita modificarea datei de desfasurare a jocului divizia A seria B,etapa VII cu HC Sibiu,din data de 5.11.2016,in data de 9.11.2016 orele 16:00 la sala “L. PANA”.Solicitarea este motivata ca urmare a faptului ca  echipa ACS AH. Minaur BAIA MARE ,are doi jucatori convocati la lotul national de juniori, in aceasta perioada.

Departamentul Tehnic a confirmat participarea celor doi jucatori ,iar CCC a aprobat in unanimitate solicitarea echipei ACS AH Minaur BAIA MARE .

S-a luat act de adresa nr.161/31.X.2016,a CSS ODORHEIU Secuiesc ,prin care se solicita organizarea Turneului International “Cupa CSS” editia 21 masculin in perioada 04-05 noiembrie 2016.Existand acordul departamentului Tehnic ,CCC a hotarat in unanimitate aprobarea desfasurari turneului.

S-a luat act de adresa nr.3/11.10.2016 a CCOD, prin care ni se comunica acuzatile ce I s-au adus delegatilor Barbu Adrian ,in sedinta din 31.10.2016,referitor la incidental avut cu observatorul Anton Bogdan la jocul:LNH:CSM FOCSANI 2007-HC DOBROGEA SUD CONSTANTA . Informarea nu este conforma cu delegarea la jocul respectiv.Delegati la acest joc au fost domnul Dinu/Din –observator:domnul Bejinariu Gheorghe. CCC asteapta clarificarea pentru sedinta din 08.11.2016.

CCC aproba in unanimitate localitatile de organizare a Turneelor de juniori II feminin si juniori III masculin ,precum si al delegatilor din perioada :10-13 nov 2016.

Acestea vor fi afisate pe siteul FRH.

CCC a aprobat ca urmare si a consultarii cu departamentul Tehnic ,ca in cazul nu exista oferte si nici posibilitatide organizare pe teren neutru,sa fie contactate echipele situate pe ultimele locuri in seriile respective ,in vederea organizarii acestora cu plata cheltuierilor de catre toate echipele membre.