Sedinta Comisiei Centrala de Competitii 18.10.2016

Comunicari Comisia Centrala de Competitii, Joi, 20 octombrie 2016


1.S-a luat act de solicitarea comisia central de disciplina,privind formularea unui punct de vedere final referitor la jocul LPS Brasov-CSS Dinamo Brasov,din 18.09.2016,junior I masculin ,seria E.

Dupa analizarea tuturor documentelor existente si consultarea sefului departamentului Tehnic–juniori masculin profesor Dia Alexandru,comisia centrala de competiti a hotarat :

-Echipa LPS Brasov va ramane in competitie(intrucat jucatori nu sunt vinovati de situatia creata), iar jocul se omologheaza definitive cu rezultatul 10-0 pentru CSS Dinamo Brasos si penalizarea echipei LPS Brasov cu 1 punct in clasament;  

-se instinteaza cazul Profesorului Ceausul Liviu,principalul vinovat de situatia la comisia central de disciplina,in vederea aplicari sanctiunilor disciplinare.

          S-a luat act de comunicare telefonica a CSS Caracal privind retragerea echipei feminine divizia A Seria B,incepand cu data de 18.10.2016.

In consecinta jocul din etapa din 23.10.2016 cu CSU Resita ,NU SE VA DESFASURA.

Analiza cazului,va fi reluat in urmatoarea sedinta.

S-a aprobat programul de desfasurare a Consfatuirii cu delegati FRH,pentru turnee la Bucuresti – sala “Floreta” in data de 22.oct.2016, intre orele “10-15”.