Sedinta Comisiei Centrale de Competitii din 19.01.2016

Comunicari Comisia Centrala de Competitii, Marþi, 19 ianuarie 2016


S-a luat act de adresa fara numar a HC GOLDEN KIDS BRASOV prin care se anunta retragerea echipei de juniori III feminin din campionat.

Intrucat a jucat sub 50% din jocuri, i se vor scoate toate rezultatele din clasament.

S-a luat act de adresa nr. 29/14.01.2016 a LPS BRASOV prin care se anunta retragerea echipei de juniori I masculin din campionat.

Intrucat a jucat sub 50% din jocuri, i se vor scoate toate rezultatele din clasament.

S-a luat act de adresa ACS TONIC 2012 ORADEA prin care se solicita revizuirea acordarii punctelor bonus. Primind toate rapoartele de joc, se considera solicitarea intemeiata si s-au operat corectiile necesare.

S-a luat act de adresa nr. 107/18.01.2016 a LPS TG JIU prin care se solicita reverificarea acordarii punctelor bonus. Solicitarea nu este intemeiata, singura eroare fiind ca LPS TG JIU are numai 2 puncte bonus si nu 3. Se transmite raspuns in scris.

S-a aprobat in unanimitate completarea regulamentelor la juniori II si III feminin cu modificarile la art. 8. S-au introdus pe site-ul FR Handbal.

 

S-au aprobat in unanimitate precizarile privind ofertarea turneelor de sala 1 si 2 la juniori I, II si III, urmand a fi introduse pe site-ul FR Handbal.