Sedinta Comisiei Centrale de Competitii 15.03.2016

Comunicari Comisia Centrala de Competitii, Marþi, 15 martie 2016


Proces verbal incheiat in 15.03.2016

Comisia Centrala de Competitii

 

1. S-a luat act de sesizarea LPS IASI privind acordarea punctului de bonus echipei ACS OK SPORT ONESTI in jocul LPS IASI – ACS OK SPORT ONESTI junioare III feminin din data de 01.09.2015.

CCC a hotarat cu majoritate de voturi, analizand raportul de joc, ca sportiva Tuluca Adelina a jucat 13 minute (14-26) si ACS OK SPORT ONESTI poate primi punctul de bonus.

2. S-a luat act de adresa LPS ROMAN prin care se solicita verificarea raportului de joc la meciul LPS ROMAN – CSU SUCEAVA, etapa a V-a juniori III masculin seria A, in care LPS ROMAN nu a primit bonus 1 punct.

Din verificare, s-a constatat ca echipa LPS ROMAN indeplineste conditia de primire a punctului bonus.

3. S-a luat act de adresa nr. 92/09.03.2016 a CSS DR. TR. SEVERIN prin care se solicita reverificarea raportului de joc la meciul CSS DR. TR. SEVERIN – HCM CRAIOVA, unde a fost inregistrata eronat data nasterii sportivei Priboi Alexandra, reala fiind anul 2002.

Sesizarea a fost corecta, si s-a omologat jocul cu rezultatul de pe teren 27-27 si acordarea a cate unui punct bonus ambelor echipe.

4. S-a luat act de adresa HCM RM. VALCEA, prin care suntem informati ca noul presedinte al clubului este dl. Joita Marian.

5. S-a luat act de adresa nr. 256/01.03.2016 a CSS CALARASI referitoare la jocul ACS SC. 181 BUCURESTI – CSS CALARASI din cadrul campionatului de junioare I feminin, in care sportiva Badea Alexandra, care a fost suspendata 2 etape, a participat la joc fara a-si fi efectuat suspendarea.

In aceste conditii, jocul se omologheaza cu rezultatul de 10-0 pentru CSS CALARASI si penalizare 1 punct pentru ACS SC. 181 BUCURESTI si se trimite catre Comisia Centrala de Disciplina a FR Handbal.

6. Referitor la materialele de la turneul 1 de sala, juniori III feminin, seria B, respectiv raportul de joc la meciul LPS IOLANDA BALAS SOTER BUZAU – LPS FOCSANI s-a constatat ca acesta nu s-a disputat ca urmare a lipsei de comunicare dintre delegatul federal si conducatoarele echipei LPS FOCSANI (s-a modificat cu acordul a 7 echipe programul ultimei zile, singura care nu a luat la cunostinta fiind, conform procesului verbal, echipa LPS FOCSANI, care s-a prezentat la teren pentru ora cunoscuta din programul saptamanal al FR Handbal, respectiv 14:30, si nu ora 13:00 reprogramata).

In aceste conditii, Comisia Centrala de Competitii a hotarat omologarea cu rezultatul de 10-0 pentru ambele echipe.