HOTARARI CONSILIUL DE ADMINISTRATIE 07.09.’15

Comunicari Consiliul de Administratie, Miercuri, 09 septembrie 2015


HOTARARI CONSILIUL DE ADMINISTRATIE

07.09.’15

Prezenti cu drept de vot 11 membri    

1. In legatura cu Recursul extraordinar introdus de CSM Bucuresti impotriva Hotararii Comisiei de memorii in cazul sportivei Stoian Adriana, membrii CA au hotarat in unanimitate mentinerea Hotararii Comisiei de memorii.

2. In legatura cu Recursul introdus  de CS Dinamo Bucuresti impotriva Hotararii Comisiei de memorii in cazul sportivului Chirut Andrian, membrii CA au hotarat admiterea Recursului, respingand Hotararii Comisiei de memorii, astfel :

  • 9 voturi pentru admiterea Recursului
  • un vot pentru respingerea recursului
  • un membru fara drept de vot

3. In legatura cu Recursul introdus de CS Dinamo Bucuresti impotriva Hotararii Comisiei de Apel referitoare la penalizarea clubului cu 1.500 lei, acesta  se respinge ca nefiind statutar.

4. In legatura cu Recursul inaintat de catre ASC Sc. 181 SSP Bucuresti impotriva Hotararii Comisiei de memorii in cazul sportivei Slever Denisa Alexandra, membrii CA au hotarat respingerea Recursului si mentinerea Hotararii Comisiei de memorii, astfel :

  • 10 voturi pentru respingerea Recursului
  • o  abtinere

5. In legatura cu Recursul inaintat de SC Muresul Tg. Mures impotriva Hotararii Comisiei de memorii referitoare la cazul sportivei Lazar Ana Maria, membrii CA solicita clubului prezentarea pana la data de 09.09.’15 a dovezii introducerii Apelului impotriva Hotararii Comisiei de memorii nr. 93/01.07.’15. In caz contrar Recursul se respinge ca nefiind depus in termen, mentinandu-se Hotararea Comisiei de memorii.

6. In legatura cu Recursul inaintat de SCM Craiova impotriva Hotararii Comisiei de memorii referitoare la transferul sportivei Dascalete Elena Raluca, membrii CA au admis Recursul, respingand  Hotararea Comisiei de memorii, astfel :

  •  9 voturi pentru admitrea  Recursului cu obligarea CSM Craiova de a achita suma de transfer pana la data de 11.09.’15, in caz contrar sportiva ramanand legitimate la CSM Slobozia ;
  • una abtinere
  • un membru fara drept de vot

7. In legatura cu Recursul inaintat de catre sportivul Victor Alonso Garcia impotriva Hotararii Comisiei de Apel,  membrii CA au hotarat in unanimitate respingerea acestuia si mentinerea  Hotararii Comisei de Apel.

8. In legatura cu Recursul introdus de CSM Cetate Devatrans impotriva Hotararii Comisiei de memorii referitoare la cazul Dunja Tasic, membrii CA au hotarat in unanimitate respingerea acestuia si mentinerea Hotararii Comisiei de memorii.

9. Se aproba in unanimitate ca incheierea contractelor intre sportivii juniori si cluburile posesoare sa fie facultativa (au drept de joc si juniorii fara contract). Transferul sportivilor juniori fara contract se va face cu acordul clubului posesor sau dupa achitarea grilei de transfer de catre clubul beneficiar, astfel :

  • Junior III primul an                              2.000 euro
  • Junior III anul doi                                3.000 euro
  • Junior II primul an                               4.000 euro
  • Junior II anul doi                                 5.000 euro
  • Junior I primul an                                6.000 euro
  • Junior I anul doi                                  7.000 euro

10. In urma demisiei Presedintelui Comisiei de Apel, dl. Mihai Popa Cherechenu, membrii CA au hotarat in unanimitate convocarea Adunarii Generale Extraordinare, avand ca unic punct alegerea Presedintelui Comisiei de Apel.

 11. Se supune la vot propunerea ca pana la alegerea noului Presedinte al Comisiei de Apel, atributiunile acesteia sa fie preluate de Consiliul de Administratie. Se aproba in unanimitate.

 12. Se aproba in unanimitate incheierea unui contract de marketing pe o perioada de 6 luni, cu drept de prelungire, intre FR Handbal si Societatea Platypus Group.

 13.In legatura cu Apelul introdus de HC Potaissa Turda impotriva Hotararii Comisiei de Disciplina referitoare la sanctionarea sportivului Pavel Razvan, se aproba in unanimitate schimbarea incadrarii si modificarea sanctiunii, astfel:

  • penalizare 1.000 lei
  • suspendare una etapa

 14. A fost aprobat in unanimitate Regulamentul Disciplina cu modificarile facute in cadrul sedintei.

Nota: Intrucat SCM Craiova nu a achitat suma de transfer conform Hotararii CA (puncul 6), sportiva Dascalete Elena Raluca ramane legitimata la CSM Slobozia.

Intrucat SC Muresul Tg. Mures nu a transmis dovada introducerii in termen a apelului, se mentine hotararea Comisiei de Memorii.