Sedinta Comisiei de Apel din 18.02.2015

Hotarari Comisia Centrala de Apel, Miercuri, 18 februarie 2015


1. Referitor la apelul clubului CS Magura Cisnadie, in prezenta reprezentantului acestuia, dl. Weber Mircea, comisia de apel hotareste:

- clubul CS Magura Cisnadie este obligat ca pana pe data de 06.03.2015 sa achite sportivei Predoi Georgiana restantele financiare conform contractului incheiat (2600 EURO) si 1000  lei, taxa de apel, conform hotararii comisiei de memorii a FRH;

- neachitarea restantelor la termenul stabilit atrage dupa sine incetarea valabilitatii contratului cu data notificarii. Sportiva se poate transfera la alt club conform regulamentelor FRH.

2. In legatura cu apelul domnului Arvatu Nicolae (tatal sportivelor Arvatu Mara si Ada, in varsta de 13 ani legitimate la clubul HC Activ SA CSO Plopeni), comisia de apel constata:

- urmarea discutiilor purtate cu parintii sportivelor si a documentelor existente  a rezultat ca acestia nu si-au dat acordul, nefiind instiintati cu privire la legitimarea fiicelor acestora la clubul mai sus mentionat;

- din luna mai 2014 cele 2 sportive nu s-au mai prezentat la actiunile echipei HC Activ CSO Plopeni.

Comisia de apel hotareste urmatoarele:

- admite apelul dl. Arvatu Nicolae;

- cele 2 sportive Arvatu Mara si Arvatu Ada se pot legitima la alt orice alt club din tara.

3. Referitor la apelul clubului SC Muresul Tg. Mures privind pe sportiva Tamas Reka, comisia de apel a hotarat urmatoarele:

- pana la data de 02.03.2015 clubul respectiv trebuie sa prezinte la FRH documente justificative (Regulament de Ordine interioara, contractul sportivei si documente oficiale de plata care sa ateste achitarea obligatiilor financiare fata de sportiva in cauza);

- data prezentarii reprezentantului clubului si a sportivei la Comisia de Apel va fi comunicata in timp util.

4. In legatura cu apelul ACS Sc. 181 SSP Bucuresti privind suspendarea sportivei Banciu Alexandra a hotarat respingerea apelului care nu indeplineste conditiile prevazute de regulament (plata taxei de apel).